Wie zijn wij


Graag stellen wij ons even aan je voor.

Samen zijn wij namelijk de trotse eigenaren van Autorijschool Peter van Heeswijk. Met heel veel liefde en plezier brengen wij al jaren vele mensen naar het felbegeerde roze kaartje. En met succes. Mede door ons enthousiasme maar vooral door onze kennis en ervaring.

Mijn naam is Peter en ik ben al sinds 1998 actief als rij-instructeur. Na een aantal jaren ervaring op te hebben gedaan bij een andere rijschool ben ik in 2001 Autorijschool Peter van Heeswijk begonnen.

Mijn naam is Anouk en sinds 1999 ben ik actief als rij-instructeur. Ook ik heb de nodige ervaringen opgedaan bij andere rijscholen. Achter de schermen werkte ik ook al jaren mee toen we samen in 2007 besloten dat er een tweede leswagen bij moest komen. Sindsdien is het een echt familiebedrijf want ook in het privéleven zijn wij een stel.

Dat betekent dat wij heel erg goed weten wat er bij onze leerlingen speelt. Regelmatig bespreken we de vorderingen van onze leerlingen zodat we weten waar we extra aandacht aan moeten besteden. Je kunt er trouwens zelf voor kiezen van wie je les krijgt. Alleen van Peter of alleen van Anouk, maar ook afwisselen vinden veel leerlingen erg prettig, omdat wij maar met 2 instructeurs zijn.